Vridbara fönster är lätta att tvätta

Fönster för alla slags tillämpning säljs av erfaret företag som specialiserat sig på kvalitet och service. Bra fönster med snabb leverans till resonabla priser.

Har du någonsin ställt dig vid fönstret och funderat på varför det alltid är så dimmigt på morgnarna, men att dimman aldrig är kvar när du går utanför dörren? Då har du gått i den klassiska fällan av att glömma tvätta fönstren alldeles för länge. Även om fönstertvätt kan vara slitsamt så gör det otroligt stor skillnad att tvätta bort imman från rutorna.

Fönstertvätt tar lite tid, särskilt om man vill vara noggrann. Tyvärr tänker man ofta lite fel när det gäller fönstertvätt. Många är rädda att det blir ränder kvar när man har tvättat fönstren, och därför avstår. Men vad är värst, rena och klara fönster med någon rand här och där, eller gråa dimmiga rutor som med lite tur släpper igenom ledljus till vardagsrummet?

Fönster som är lätta att hantera

Det finns en anledning till att inte tvätta fönstren. Det är så otroligt jobbigt att komma åt utsidan, och det är på utsidan som den värsta smutsen sätter sig. Lösningen heter vridbara fönster. Det är fönster som man öppnar och sedan kan snurra runt 180 grader så utsidan vänds inåt. Otroligt smidigt för att hantera tunga fönster när man vill få dem rena.

Är det dags att sätta in nya fönster? Då är det dags att överväga möjligheten att byta ut sina fönster mot smidiga vridbara varianter. Med rätt leverantör får man vridbara fönster med öppna eller dolda beslag som håller för många års användning och fönstertvättande.

27 Aug 2022