Vill du ha Ikeas badrumsmöbler hemma?

Det är mycket populärt med Ikeas möbler (om nu någon inte har märkt det vid det här laget). Vi fyller våra hem och bostäder med allehanda Billy bokhyllor, Malmsängar och byråer och Vilmastlar och köksskåp. Alltfler vill numera ha mer än badrumsskåp, toalett och handfat, plus badkar eller duschställ. Vi vill helst ha fåtöljer och små soffbord inne i badrum. Ikea har snygga kommoder i gammaldasg stil. Helt klart är att vi vill ha mer förvaring i badrummen än innan.

Vi har sett allt från hyllor ovanför toastolarna, från Jysk, till hela förvaringsmöbler längs badrumsväggarna. Det finns möbler för alla smaker och storlekar på badrum. Ett är säkert; det har blivit allt viktigare med möblemang i badrum. Vi använder ju badrum på annat sätt än förut och inte bara till rum för bad, utan även för avkoppling, till och med umgänge, sitta ner en stund efter jobbet, läsa en bok medan man låter en hårinpackning eller en ansiktsinpackning få göra sitt jobb. Eller varför inte ett skönt bad? Eller en bastu i badrummet? Inga idéer är dumma.

Badrumsrenovering som man kan få i Göteborg

Möbler för det lilla badrummet

Har man ett litet badrum är det som är vägghängda möbler det bästa alternativet. Det gäller både toalettstolen och handfatet. Ju mer golvyta man har för att kunna röra sig i badrummet desto bättre. Det samma gäller även hyllor. Ju mer som man kan placera på väggarna, som till exempel platsbyggda hyllor och förvaringar, som inte behöver ta upp extra golvyta, desto mer golvyta får du då. Här gäller det att vara kreativ och tänka på att försöka utnyttja så mycket av både vägg- och golvytan som det bara går.

Anlita hantverkare för badrumsrenovering i Göteborg

Möbler för det större badrummet

Har man istället ett större badrum, har man inte samma bekymmer att få så mycket golvyta som möjligt utan kan utnyttja golvytan maximalt och har i stället möjlighet att placera till exempel ett badkar mitt i badrummet. Att inte ställa badkar längs väggen gör att badkaret kommer mer i fokus. Här kan man då utnyttja möjligheten till utrymme och man behöver då inte välja ett badkar som är avlångt, utan en helt annan form på badkaret. Då har du möjlighet till större förvaringar, varför inte placera en hel möbelserie för förvaring i badrummet? Har du mycket utrymme i badrummet, kan du till och med ha badlakans- och linneskåpet i badrummet.

När du önskar dig badrumsrenovering i Göteborg

Läs mer här om du önskar dig en hantverkarfirma för en badrumsrenovering i Göteborg

17 Dec 2019