Undvik flytt genom att bygga en entresol

Om lagerutrymmet på ditt företag börjar bli för trångt har du säkert börjat överväga en flytt. Slipp krånglet som en flytt innebär genom att bygga en entresol.

När du startade ditt företag var förmodligen lagerutrymmet precis lagom, eller till och med i överkant. I takt med att ett företag växer kan dock också lagerutrymmet behöva utökas. Är du och ditt företag i den sitsen nu har du säkert börjat se dig om efter större och lämpligare lokaler.

Att hitta en lämplig ny lokal i en bra prisklass är dock inte alltid så lätt. Arbetet som kommer därefter med att genomföra en flytt av ett helt företag med tillhörande lager, medför också en hel del krångel som man gärna vill slippa. En flytt innebär också allt som oftast ett störningsmoment i verksamheten.

En entresol ökar snabbt och smidigt lagerutrymmet

Om du känner att en flytt med allt vad det innebär inte känns så lockande finns en alternativ lösning på problemet. Genom att låta bygga entresolplan i lagerlokalen kan du på ett snabbt och smidigt sätt öka lagerutrymmet. Ett entresolplan innebär att ett extra våningsplan byggs till i lokalen så att takhöjden kan nyttjas optimalt. På så sätt kan man utnyttja lokalens yta mer effektivt.

Anlitar du ett skickligt företag för monteringen kan en entresol vara på plats i din lagerlokal på bara några dagar. Din verksamhet behöver alltså inte störas nämnvärt och efter montering har du direkt ett generösare lagerutrymme, bättre anpassat efter din verksamhet.

3 Sep 2022