Takbesiktning en återkommande åtgärd i Stockholm

Är det nödvändigt att hålla koll på ett relativt nytt tak? Kanske inte men det kan vara bra att göra en takbesiktning i Stockholm ändå, för säkerhets skull.

Kerstin och Bengt hade bott i sin villa i Stockholm under många år. De var noga med att underhålla huset för att inte få några överraskningar som kunde bli allt för kostsamma. En av de sakerna var att göra takbesiktning. Än så länge hade det bara varit små saker att ordna.

Saken var den att de hade kunnat blir stora problem om de inte hittats i tid, det visste båda då de hört och läst skräckhistorier som ruinerat husägarna. Nu var det alltså dags igen men de hade blivit vana vid det och oroade sig inte det minsta för att de skulle få mindre roliga besked.

Takbesiktning i Stockholm betalade sig

Paret var hemma när det var dags för takbesiktning i Stockholm. Personalen som besiktade började bli vana att det alltid vankades gofika när de kom till huset. Men innan det var dags skulle de ta itu med själva besiktningen. Sedan kunde de sätta sig ner och fika samtidigt som de informerade om sina fynd.

När de kom till köket igen kunde Bengt se att de hittat något. Takläggarna satte sig och bekräftade Bengts farhågor. Senaste stormen hade ställt till det och fukt hade tagit sig in under takpannorna. Ingen större skada men den behövde tas om hand. Trots beskedet var Bengt glad att han beställde regelbunden besiktning. För det hade kunnat vara mycket värre. Boka takbesiktning via detta företag: www.takbesiktningstockholm.nu

28 Jun 2022