Snabb beställning av ställningar i Stockholm

När företaget i Stockholm växer så fort att de behöver hyra in utrustning, som exempelvis ställningar är det bra för affärerna men kan bli en stressfaktor.

Det första året hade gått bra och byggen hade bokats in ett i taget. Det var tryggt att kunna fokusera på ett projekt och se till att det blev klart ända till sista justeringarna. Men med flera färdiga byggen var det många som blev intresserade av att hyra in Anders företag. Nu skulle de för första gången ha två byggen igång samtidigt. Något som var spännande och utmanande.

Det innebar en hel del nya kostnader då de nu behövde två uppsättningar av allt. Men det var bråda dagar och det fanns inte mycket tid att spela på. Trots den positiva ökningen av beställningar ville Anders inte få falska förhoppningar. Att köpa in massor av material och verktyg som sedan inte skulle användas kunde bli en kostsam affär. Han fick kontrollera möjligheter att hyra större saker som ställningar och maskiner.

Ställningar fanns att hyra

Efter att ha hört sig för lite grann hittade Anders ett företag där man kunde hyra byggnads­ställningar i Stockholm. Efter att han diskuterat med uthyrningsföretaget en stund bad Anders om en offert på ställningarna. Han berättade hur många han behövde och sen var det bara att vänta och se vad företaget skulle ta för att hyra ut önskad utrustning.

Dagen därpå kom offerten, som såg bra ut, och beställningen gjordes. Det var i sista minuten eftersom bygget skulle börja redan veckan därpå. Nu började allt att falla på plats. Byggnadsställningarna var en av de sista pusselbitarna. Äntligen kunde de sätta igång. Hade de tur kanske de kunde köpa ställningarna efter det här jobbet. Det var bara att se till att göra ett riktigt bra jobb så att ryktet spred sig och fler kunder hörde av sig.

13 Mar 2024