Sälja lastpall eller slänga lastpall – ett enkelt val

Sälja lastpall är ett självklart val för dig som har just lastpallar som inte behövs längre. Bättre att få pengar för dem än att behöva köra till tippen.

Många som har en hög gamla lastpallar liggandes på lagret eller i garaget väljer att köra dem till tippen. Synd, eftersom det faktiskt går att sälja dem. Med det i åtanke känns det kanske som ett enkelt val. Antingen betala pengar för frakten till närmaste soptipp, eller att få pengar för lastpallarna som inte används längre.

Många aktörer som erbjuder sig att köpa upp lastpallar har dessutom avtal med logistikföretag. Du behöver alltså inte alls trassla med transporten av pallarna, det sköter köparen. Inte heller behöver du lägga ut annonser på Blocket och hantera hundra telefonsamtal från mer eller mindre märkliga främlingar som ringer mitt i natten. Självklart ska du sälja dina lastpallar till en professionell aktör.

Sälja lastpall utan krångel

Att sälja lastpallar behöver alltså inte vara en besvärlig process. Tvärtom kan det förenkla livet för dig och ditt företag. Lastpallar är otroligt behändiga när du behöver dem, men så fort de inte används längre blir de tvärtom mycket bökiga. Säkert har du redan märkt att det inte finns något bra ställe att förvara dem på, högen med gamla pallar är i vägen överallt.

Säkert har alla dina medarbetare redan svurit en del över att ständigt behöva röra sig runt lastpallarna. Det är med andra ord inte bara du som kommer dra en lättnadens suck när de försvinner från lagret.

27 Jun 2022