Så undviker du onödig tidsspillan med målare i Sundbyberg

Målare i Sundbyberg kan måla hus på såväl insidan som utsidan. Och när de ändå är där kan de lika gärna göra båda delar. Så slipper du pynta för restid.

Om du ändå håller på att måla om inne i huset, har du funderat på att måla om fasaden i samma veva? Det kan nämligen vara en god idé att göra så många måleriarbeten som möjligt vid samma tillfälle, eftersom det innebär att målarna kan planera sin arbetstid mer effektivt. När väggen i vardagsrummet torkar, kan de ta nästa lager på fasaden.

Självklart vet målarna själva bäst hur de ska lägga upp arbetet. Men med tanke på hur mycket tid “torktid” brukar stjäla från en renovering, kan det vara klokt att hitta möjligheter att utnyttja den tiden utan att målarna åker iväg på arbete på något annat projekt. Den extra restiden vill många husägare helst slippa betala för.

Målare bör specificera sina offerter

Men det är heller inte alla målare som faktiskt tar betalt för restid till och från arbetet heller. Det är viktigt att du är medveten innan du beställer en tjänst, vad som ingår i priset. När du begär offert ska självklart alla moment specificeras med kostnad, liksom om offerten är beräknad med eller utan hänsyn till ROT.

En fullt specad offert är det enda sättet du verkligen kan jämföra olika hantverkare. Detta gäller målare i Sundbyberg såväl som snickare i Tensta. Utan att det framgår på samtliga offerter vad du ska betala för, vet du inte heller hur du ska jämföra dem. Ingår restid eller inte? Bara målaren vet! Läs mer om offerter från målare här: målaresundbyberg.nu.

1 Mar 2023