Så hittar du en prisvärd målare i Stockholm

Det finns gott om målare i Stockholm men det är tyvärr inte alla som är seriösa. Här kommer några tips om hur du hittar en skicklig och prisvärd målare.

Vill ni anlita en målare för att måla om hemma? Var då noga med vem ni väljer. Det går att hitta en skicklig målare som även är prisvärd, bara man är beredd att först göra lite research. Börja med att fråga grannar och vänner om tips på bra och pålitliga målare. Att gå på rekommendationer från närstående är oftast det bästa.

En riktig målare är certifierad och medlem i Måleriföretagen. På deras hemsida finns det en smart sökfunktion där man kan söka efter målare på olika orter. Vissa målare är även specialiserade på äldre måleritekniker och restaurering av väggmålningar, vilket kan vara bra att tänka på om man har ett lite äldre hus.

Så kontrollerar du om målaren är seriös

Det går att hitta prisvärda målare i Stockholm som även är skickliga. När man tar in kostnadsförslag från några olika firmor ska man även be om referens från tidigare kunder. En seriös målare kan lämna minst tre olika referenser. Det är viktigt att man kontrollerar referensen genom att ringa upp och ställa frågor.

Blev resultatet bra och var det något som kunde ha blivit bättre, är exempel på relevanta frågor. Det sista man bör göra är att göra en snabb sökning på nätet på det måleriföretag som man funderar på att anlita. Är det ett mindre bra företag brukar det komma upp dåliga recensioner.

14 Jul 2023