Så bör du göra när det är dags för fönsterbyte

Ska du göra ett fönsterbyte? Bor du i Stockholm? Då kanske du behöver komma i kontakt med en fönstertillverkare, som också kommer hem till dig och monterar dem. Här går vi igenom steg för steg hur du kan hitta just de slags fönster som du behöver till din villa i Stockholm, eller om det är så att du är medlem i en BRF, och ni behöver ett fönsterbyte till er BRF. Så här kan du göra för att hitta rätta fönstertillverkare.

Googla "fönsterbyte Stockholm"

Bland det första du kan göra om du letar efter en tillverkare och montör som kan komma och göra fönsterbytet åt dig i Stockholm är att gå ut på internet och googla "fönsterbyte Stockholm". Då bör du få några bra förslag av Google på fönstertillverkare som arbetar i Stockholm, om det nu är där du vill få ditt fönsterbyte.

Be om offert, referens – och kontrollera dem

När du har fått förslag på flera som erbjuder att göra ett fönsterbyte, kan du ta kontakt med dem i lugn och ro. Be sedan om offert och referenser. Dem bör du följa upp och kontrollera. Du kan även läsa om fönstertillverkaren på olika bedömningssajter som finns på nätet, som till exempel reco.se och andra.

Boka ett hembesök

Du kan boka ett hembesök så att du får träffa någon på företaget. De kan också på så sätt ge en mer realistisk offert när de ser hur många fönster som det handlar om och kan få en bättre uppfattning om vad det är som du önskar dig i fönsterväg.

Anlita bäst fönstertillverkare

När du har gjort allt detta är det lättare för dig att välja rätt och bäst fönstertillverkare. Den bästa av dem kan ge garantier på sitt jobb. Det visar att de är måna om att göra ett bra jobb och ser till att leverera fönster med hög kvalitet. Plus att de är villiga att rätta till om något inte är bra.

Få nya fönster med garantier

När du har valt den du tycker verkar bäst, är det bara att be dem komma och göra sitt jobb. Förhoppningsvis blir du nöjd med ditt fönsterbyte. Och om inte, kommer du att tacka din lyckliga stjärna om du har valt en fönstertillverkare som har gett dig garantier på sitt jobb.

 

12 Nov 2018