När BRF behöver snygga trapphus

Behöver er BRF en renovering av trapphuset? Ett trapphus som är slitet, smutsigt och fult ger inte något bra intryck till alla dem som besöker fastigheten. Och tvärtom, ett fint, renoverat och välskött trapphus ger ett mycket bra intryck på alla besökare. Det sägs ju att "som man är klädd blir man hädd", vilket menas att såsom man är klädd, blir man bemött. Med det menar man att folk bedömer en utrifrån ytan som man visar upp. Så om ens trapphus är det första som besökarna möter, innan de har hunnit komma in i lägenheterna i fastigheten, kommer det första intrycket att följa med även om själva bostäderna ser fina ut. I synnerhet gäller det alla som kommer till fastigheten för att kanske köpa en bostad där.

Noggrann målare gör arbetet väl och snabbt

En duktig målare kan göra arbetet med trapphusmålningen både snyggt och snabbt. Har en sådan bara bra redskap som tillräckliga stegar och rengöringsmedel, penslar, roller med mera, bör ett arbete med trapphusmålningen inte ta så lång tid. Först bör väggarna rengöras ordentligt så att man inte målar med damm och smuts. Sedan när man målar bör trapphusmålningen ske på noggrant sätt. Här spelar färgen på trapphusmålningen stor roll. Ljusa färger gör att trapphuset ser större ut och tvärtom. Har man stora fönster kan man kosta på sig en mörkare nyans, och tvärtom. I övrigt är det viktigt att även resten av trapphuset renoveras, så att man monterar nya räcken på trappan, nya handtag på dörrar, ny belysning och kanske en ny entrématta. Ställer man sedan någon fin växt i närheten av entrén har man gjort hela trapphuset till en fin plats. Besökarna får ett gott intryck av fastigheten och trivseln ökar för alla som bor i fastigheten.

Var får man tag i duktiga målare?

När man väl har bestämt sig för en renovering och trapphusmålning, är det viktigt vilken målare som man får tag i, och hur väl de utför arbetet. Här spelar referenser mycket stor roll. Som kund bör man alltid undersöka referenser. Man vill ju ha tag i målare som är duktiga och arbetar snabbt och som är duktiga, servicevänliga och måna om att kunderna blir nöjda. Det finns ju alla sorters människor som arbetar som målare och man vill ju helst anlita en pålitlig målare, eller hur? Då kan man läsa på om någon målare som man funderar på att anlita, på olika omdömessajter, och genom olika referenser. Läs mer om en som erbjuder trapphusmålning: https://www.trapphusmålning.nu.

10 Sep 2019