Massagolv i Göteborg utan fogar

Om du ansvarar för en livsmedelslokal, vill du inte få problem med hygien och rengöring av golv. Investera i massagolv i Göteborg utan fogar och skarvar!

Du ansvarar för ett företag som producerar livsmedel. Kraven på hygien är stora. Golven måste spolas varje dag. Smuts och rester från tillverkningen måste bort. Samtidigt vill du i största möjliga utsträckning ha halkfria golv.

Ditt företag ska bygga ut tillverkningen. Du vill undvika sömnlösa nätter, där du oroar dig för hygienen i tillverkningen. Du löser problemet genom att lägga sömlösa eller fogfria golv i lokalerna. Med ett epoxigolv får du ett golv som blir mycket slitstarkt. Det står emot belastning från tunga truckar, men står även emot kemisk påverkan av exempelvis lut vid rengöring.

Hur läggs massagolv i Göteborg

Om du anlitar en leverantör av massagolv i Göteborg, kommer arbetet att utföras i flera olika steg. Ett äldre golv slipas och måste rengöras. Det går att lägga massagolv på en rad olika underlag som betong, trä, metall och asfalt. När massan läggs ut blir den självutjämnande.

Ett massagolv i epoxi består av polymerer som härdas ihop rent kemiskt. Processen med härdning gör att golvytan blir mycket slitstark. Det går att få epoxigolv i ett stort antal färger och strukturer. Det går utmärkt att lägga in halkskydd i golvet. Ett massagolv i epoxi tål temperaturförändringar och påverkas inte av ett rums luftfuktighet. Rengöring kan ske med ånga om så behövs. Epoxigolv kan läggas i helt ouppvärmda lokaler utan att problem uppstår.

30 Oct 2022