Lackering av köksluckor Stockholm – få ett kök som ser nytt ut

Genom att utföra en professionell lackering av köksluckor i Stockholm går det att få starka och snygga ytor som passar den egna smaken och användningen.

Lena var van vid att få mycket beröm för sitt lilla hus och sin trädgård. Hon hade sin egen stil och hade lärt sig det mesta på egen hand. Lite med hjälp av internet och lite genom att helt enkelt få inspiration genom magasin, släkt och vänner.

Huset hade hon ägt i ganska många år nu och hon gjorde lite projekt när hon kände för det. Hallen hade fått klinker, väggar hade målats eller tapetserats. Och hon hade till och med slagit till på stort och lagt in en heltäckande matta i sovrummet. För vad var väl skönare än en gosig matta mot bara fötter på morgonen.

Hon var van vid att lyckas i allt hon företog sig gällande husfix och renovering. Men när hon gett sig på att måla om köksluckorna så såg hon sig besegrad. Det blev inte bra vare sig med pensel eller roller utan såg endast sjaskigt och amatörmässigt ut. Till slut bet hon i det sura äpplet och valde att lämna in sina köksluckor till en professionell lackering.

Snabb och enkel lackering av köksluckor

Det tog bara tre dagar från att Lena hade lämnat in sina köksluckor i Stockholm tills att hon fick tillbaka dem. Och hon blev förvånad över resultatet, för hon hade aldrig trott att en lackering av köksluckor skulle göra att luckorna såg helt nya ut. Det var till och med så att hon frågade lackeraren om de bytt ut hennes luckor mot nya.

Före lackeringen hade hon noga spacklat igen hålen för handtag och istället valt att sätta fast magneter i skåpen. Hon hade även gett sig på att rengöra och förbättra skåpen, och att ge väggen ett nytt lager färg.

Dagen efter hämtningen av köksluckorna hade hon bjudit in vänner för att fira det nya köket. Hon blev nöjd och glad när samtliga trodde att hon rivit ut allt och köpt nytt. Ändå hade det gått snabbt, varit enkelt och billigt att satsa på en lackering.

14 Sep 2023