Katarina anlitade snickare i Göteborg för köksrenoveringen

Ser ditt kök lite tråkigt och slitet ut kan du göra som Katarina och anlita en bra snickare i Göteborg för renoveringen och få någonting modernt och fint.

Lika roligt som det kan vara med ett helt nytt och fräscht kök, kan det vara tråkigt med ett gammalt och slitet. Katarina från Göteborg fick först uppleva det sistnämnda, innan hon till slut fick uppleva det sistnämnda.

Katarina hade nyligen flyttat in i en ny bostadsrätt. Fast den var bara ny för henne. Fastigheten byggdes på 50-talet och hade sedan dess bara haft en enda ägare. Damen som bott i lägenheten tidigare var först med att flytta in där direkt efter att bostäderna stod färdigbyggda, och levde sedan kvar där resten av sina dagar.

Med rätt snickare blir det som du vill

Under alla åren som damen hade ägt lägenheten hade hon dock inte gjort några renoveringar. Det som för många år sedan var en toppmodern och fin lägenhet, såg nu rätt sliten ut, framförallt i köket. Detta bidrog visserligen till att Katarina kunde köpa lägenheten för ett ganska billigt pris, men där fanns å andra sidan en hel del arbete att göra.

Katarina hade en bra plan och visste vad hon ville göra med köket, men behövde lite hjälp med själva arbetet. Hon kollade runt på Google efter snickare i Göteborg och efter att ha pratat med några olika firmor och bett om offerter beslutade hon sig för att anlita en. Snickarfirman satte igång och inom kort kunde Katarina njuta av sitt nya, vackra kök.

2 Jun 2023