Hyra container kan löna sig

Om du funderar på att hyra en container gäller det att veta vad du ska använda den till. Det kostar lite olika beroende på vilket avfall du tänker slänga.

Om du ska rensa i trädgården, tömma ett hus, rensa garaget eller forsla bort material på grund av ombyggnad kan det vara bra att ha något att slänga det i. Behöver du en hel container för det kan du välja mellan att hyra en för blandavfall eller en som bara tar trädgårdsavfall. Det kostar olika.

När du hyr en container betalar du en viss del för själva transporten av containern till din plats. En annan för viktavgiften och så är det en del för att hämta och transportera undan den efteråt. Där ingår det dessutom tömning av avfallet i containern. Sist men inte minst tillkommer en viss hyra.

Hyra container för transport

Vill du hellre hyra container för att transportera gods till ett annat land eller en annan ort kan du likaväl göra det. Det går bra att hyra både nya och begagnade containrar. En del företag bygger sina containrar själva och då kan du få dem precis som du vill ha dem. Helt unika för ditt behov.

Har du redan en som tjänat ut sin funktion kan de bygga om den så den passar de behov du har nu. Det är en flexibel värld när det gäller containrar och vet du bara vad du ska ha den till är det inget problem att välja. För dig som alltid använder en container kan det vara värt att köpa en.

28 Sep 2022