Golvslipning i Göteborg åt lägenheten före försäljning

Ska du sälja din lägenhet? Värdet på en lägenhet blir oftast högre än investeringar du gör inför en försäljning. Så varför inte en bra golvslipning i Göteborg?

När du står inför en försäljning finns det en matematik att ta hänsyn till som bygger på den mänskliga psykologin. Den innebär att den mesta renovering du gör på din lägenhet innan försäljning genererar ett högre försäljningspris. Det låter lite märkligt men det fungerar faktiskt.

Om du kommer in som köpare i en lägenhet som är nyrenoverad känner du att detta är nytt och du blir omedvetet redo att betala nypris för den. Men det räcker med en skavank så sjunker priset genast likt en ny bil som kör ut från försäljarens bilhall. Genom att betala de där extra tusenlapparna som tar lägenheten in i mål, utan att snåla, kan du vinna väldigt mycket på slutet.

Golvslipning är som att trycka egna pengar

Om din lägenhet har ett slitet parkettgolv blir golvslipning i Göteborg som att ha en sedelpress och trycka egna pengar. Du kan inte förlora där. Golvslipningen kostar några tusenlappar för golvet men ger hela lägenheten ett ordentligt lyft. Skillnaden mellan ett oslipat och slipat golv är extremt stor för en lägenhets helhetsintryck.

Erfarenheter från mäklarbranschen har visat effektiviteten av denna psykologi. Det är samma tänk som skapat branschen av försäljningsdekoratörer. De ställer in egna möbler, tavlor och utsmycknad för att ge lägenheten ett fräscht och attraktivt utseende så att köparna känner att de köper något exklusivt.

2 May 2022