Frakta och förvara praktiskt med lastväxlarflak

Har du behov av att förvara och förflytta gods? Fungerar era lösningar sådär? En container funkar för både frakt och förvaring. Lös problemen permanent och köp ett lastväxlarflak!

För många av oss är det ett återkommande problem med frakt. När man hamnar på mängder som överstiger vad som enkelt kan fraktas i mindre kvantiteter dyker frågorna upp. Vad skulle fungera bättre för oss? Vad för slags behållare rymmer de mängder med avfall som vi behöver transportera från plats x till plats y? Vilket material behöver behållaren vara tillverkat i och vad behövs i övrigt för att hålla hanteringen hygienisk, praktisk och ekonomisk? Lösningen är ofta ett lastväxlarflak. Tillverkad i stål och rymlig nog för att kunna ta hand om en hel del gods. Anpassad för lastbilsbredd och lätt att lasta och lossa. Öppningsbar eller utan tak. Möjligheterna är många!

Hur fungerar ett lastväxlarflak?

Ett lastväxlarflak är egentligen en standard för en speciell typ av container. De tillverkas i stål och kan antingen ha lock, eller sakna det helt, eller så används ett ståltrådsnät för att täcka det. För att lastväxlarflaket enkelt ska kunna flyttas, till exempel upp på en lastbil, finns rullar i ena änden och en ögla i den andra. Det fungerar också för lastbilar på så vis att bredden och längden är anpassad speciellt till måtten. En lastbil med en hydraulisk krok kan enkelt dra upp containern på lastbilsflaket. Det är vanligt att ett lastväxlarflak används till material som sopor eller trädgårdsavfall, där man alltså först använder containern till att lagra godset och därefter fraktar iväg det för vidare behandling på annan plats. Med ett lastväxlarflak kan man enkelt byta transportsätt längre fram i kedjan. Lastväxlarflaket flyttas då till exempelvis ett tåg eller till en båt. Det fungerar överallt!

Skaffa ett anpassat lastväxlarflak!

Behöver du förvaring, vid frakt och på plats? Då kan du ta kontakt med en bra tillverkare som kan hjälpa dig och leverera en container som kan anpassas efter just dina behov. Idag är vi medvetna och fokuserade på vår miljöpåverkan, och det finns tillverkare som arbetar aktivt för att deras påverkan vid tillverkning ska vara minimal. Med ett lastväxlarflak förenklar och förbättrar du din hantering och dina transporter. Det kan också fungera som skydd för gods. En låsbar container skyddar mot väderpåverkan, mot transportskador och mot stölder.

12 Apr 2020