Ett epoxigolv är bästa lösningen

Letar du efter ett lättstädat, slitstarkt och hygieniskt golv till din butik så ska du satsa på ett ekonomiskt epoxigolv som passar i de flesta miljöer.

Ett butiksgolv behöver vara vackert och skapa en trivsam atmosfär men det måste också vara lätt att hålla rent. Du utgår naturligtvis från att din butik kommer att vara välbesökt. Då behöver golvet tåla slitage och vara lätt att rengöra. Vintertid kan det komma grus som sliter på ytan och det räcker inte med att dammsuga.

Väljer du ett golv av epoxi så kommer du att få dessa egenskaper och mycket mer. Ett epoxigolv består av en fogfri golvmassa som går att färga in i olika nyanser och den är mycket slitstark. Du slipper sprickor och skarvar där det kan samlas damm och smuts och golvet är enkelt att tvätta av.

Epoxigolv passar i många miljöer

Eftersom ett golv med epoxibeläggning är slitstarkt passar det in i de flesta miljöer. Golvet tål hög belastning men också spill av kemikalier och olja. Genom att det är så lätt att hålla rent och spola av passar det särskilt väl i miljöer med höga krav på hygien.

När du kontaktar en leverantör av epoxigolv har de många alternativ att erbjuda. Epoxigolv kan levereras med halkskydd och du kan få det i den nyans som passar till din verksamhet. Skulle det av någon anledning bli skadat är det dessutom lätt att laga och bygger du om går det att komplettera eller fylla i en yta som inte haft golv.

11 Jun 2022