En golvslipning är som balsam för parketten i Stockholm

Vacker utan spackel. Det är något som stämmer bra för ett vackert gammalt trägolv. En golvslipning i Stockholm kan dock ge golvet ett välbehövligt ansiktslyft.

Känner du att ditt trägolv där hemma åldras snabbare än dig själv? Efter flera år av trampande och spill på golvet är det dock inte så konstigt att dess ålder springer iväg. Repor, fläckar och skråmor gör sig påminda. Men med rätt golvfirma i Stockholm går trägolvet att rädda.

En golvslipning kan ses som en exklusiv balsaminpackning som man sällan plockar fram.. Eftersom golvet dagligen utsätts för slitage behöver man med jämna mellanrum genomföra en golvslipning. Detta får trägolvet att bli som nytt igen. Alla golv går dock inte att slipa, det kan därför vara bra att kontakta en golvfirma som kan ta reda på vad som gäller för just ditt golv.

Att tänka på vid golvslipning

Det är viktigt att välja en erfaren firma vid golvslipning i Stockholm, eftersom ditt trägolv annars lätt kan förstöras. Hantverkaren bör använda moderna maskiner samt utföra ett noggrant arbete, och om du tänkt slipa ditt trägolv själv är detta saker du bör tänka på. Många frågor kan uppstå vid en golvslipning och det finns flera firmor som delar med sig av tips på sin hemsida.

Vad kostar en golvslipning? Priset varierar och det handlar om vilken ytbehandling du väljer, hur stor yta det rör sig om samt vilket typ av golv du har. Det är billigare att slipa ett golv än att lägga ett nytt.

14 Jan 2023