Bygglarm - säkra upp arbetsplatsen

Har du ett byggföretag? I så fall är du säkerligen också medveten om att en stor del av din verksamhet går ut på att företaget anlitas som exempelvis en underleverantör och där du tillfälligt och under viss tid anlitas vid en större entreprenad. Det kan handla om några månader där dina anställda bistår med er expertis under ett större projekt.

En annan sak du säkerligen är medveten om är att utrustning, verktyg och det material ni använder har ett stort värde. Du är också - tyvärr - medveten om att allt detta också drar till sig intresse från mer ljusskygga personer. Med hjälp av bygglarm i allmänhet och en larmväska i synnerhet kan du säkra er utrustning och slippa se detta försvinna.

En larmväska är enkel att använda och du kan exempelvis använda larmen som medföljer på allt från ställningar, vidare till maskiner, fordon och exempelvis verktyg. Genom detta kan ni också lämna kvar allt detta på arbetsplatsen och slippa hålla på med den logistiska kullerbytta som uppkommer om man hela tiden ska hämta/lämna sakerna i fråga i en egen lokal.

Därför behövs en larmväska

Behövs detta? Ja, tyvärr så är många större arbetsplatser och entreprenader direkt bristfälliga då det kommer till larm och övervakning. Många personer rör sig i området under dagtid - och många av dessa platser kan dessutom ligga undangömda och vara dåligt upplysta; något som gör dem intressanta för tjuvar som tar sig in under natten.

Med en larmväska så säkrar du alla saker på ett enkelt och smidigt sätt. Det handlar om en temporär och tillfällig lösning som passar utmärkt om man som byggföretag anlitas för kortare arbeten. Du kommer heller inte att behöva lägga ut en massa pengar på den larmväska ni väljer.

Det handlar om en lösning som man hyr och där man betalar för den tiden väskan används. Ett riktigt bra sätt att slippa de stölder som tyvärr är vanligt förekommande i samband med olika byggprojekt. Finns det ett ordentligt bygglarm så avskräcker det tjuven. Kompletteras det med en larmväska så är risken för en stöld i det närmaste obefintlig.

30 Sep 2023