Att välja mellan nyckelfärdiga hus

För den som inte kan tänka sig hur det nya huset ska se ut finns det enklare sätt än att designa själv. Numera finns nyckelfärdiga hus i flera olika modeller.

Kent ville ha ett hus som stack ut. Var lite annorlunda. Det kunde en arkitekt hjälpa till med. Problemet var att han inte visste på vilket sätt han ville att det skulle se ut. Kunde inte visualisera huset i färdigt skick. Han hade ingen fantasi när det kom till sådana saker.

På nätet hade han letat runt men fick sällan inblick i de hus han tyckte var fina. Bara en bild av den yttre formen. Men så plötsligt dök det upp något intressant. Det var en byggfirma som skapade hus som de sedan sålde vidare till kunden som fick en färdig byggnad med alla fasta inventarier.

Nyckelfärdiga hus – en smidig lösning

Konceptet kallas nyckelfärdiga hus. Det innebar att hela huset gjordes på byggföretaget eller på plats, beroende på önskemål, men i båda fallen sätts husen samman på plats. Badrum, kök och vitvaror var en del av husköpet och kunde användas med detsamma. Det fanns till och med möjlighet att få smarta lösningar som att tända belysningen på distans.

Han fastnade för ett av husen som hade en stor terrass på andra våningen. Ritningarna var tydliga och Kent kunde nästan känna det som om han var där. Öppnade altandörren och gick ut i solskenet med sitt morgonkaffe. Han beslutade sig för att boka en tid med företaget och såg fram emot att bli husägare till sist. Om du är intresserad av att köpa ett nyckelfärdigt hus, kontakta detta företag: www.nyckelfärdigahus.nu

15 Jun 2022